perjantai 29. kesäkuuta 2012

Will you join me til the morning light?Sittenpä vähän kuvia juhannuksesta! Juhannusaattoa edeltävänä torstaina Emmi ja Olli ajeli tänne Jyväskylään, nappas mut mukaan, noudettiin intistä lomille just päässyt Joona pubista päiväkaljalta, ja siinä Joonan inttikaveria Villeä odotellessa kävästiin alkossa vielä viimehetken shoppailuilla ja survottiin patongit naamaamme Subwayssä. Sitten saapuikin Villen juna Jyväskylään, ja lähdettiin kruisailemaan Saarijärven kautta keskelle metsää Karstulaan! Miina, Harri ja Jani ajeli sinne myös perässä.

Mentiin tosiaan Joonan tyhjillään olevaan mummolaan viikonlopuksi. Oli aivan ihana paikka, just tarpeeksi tilava että kaikki mahtu nukkumaan, ja kiva piha. Otettiin tosiaan varaslähtö jo torstaina, ja sunnuntaihin asti oltiin! Tolleen heti provinssin perään oli aika rankka toi kolmen juhlimispäivän reissu.

Oli kyllä tosi onnistunu juhannus! Oli ihan mahtava sää (mistä Joonan ja Villen palaneet nahat ei välttämättä oo ihan samaa mieltä, pojat ei tosiaan liikkunu aamusta asti sisälle siitä pihasta missään vaiheessa), musiikki soi kovalla, kylmä juoma virtas ja meno oli lepposta. Yöllä siirryttiin sitten juhlimaan sisälle.

Ainoita miinuspuolia oli ihan järjetön hyttysten ja paarmojen määrä, ja mun pieni välikuolema perjantai-iltapäivällä. Ilmeisesti tuli kitattua sitä naista vahvempaa pikkusen liian ripeään tahtiin (no me esimerkiksi juotiin Jameson-pullo keskimäärin vartissa Sipin kanssa puokkiin, tehtiin siitä kumpikin kaks drinkkiä ja hups) ja se teki tehtävänsä, koska oon kivunnut täysin kompastelematta vintille sammumaan jossain vaiheessa. En mä onneks missannu kun about puoltoista tuntia, kun yllättäen koko konkkaronkka mölyää siellä vintillä, Jani hyppii siellä lateksilegginsit ja pinkki OMFG-paita päällä, ja mut revittiin fyysisesti alas siitä sängyltä :D Sitten vaan muki uudestaan käteen ja menoksi.

Senpä enempää en höpöttelekään, tässois tää kuvatulva:

:)
Käsihärvelit mitkä kävin hakemassa Ginasta ennen jussia!


Yksi mun lukuisista hienoista jalkatatuoinneista


Tämä jos joku on seksikästä

Joonan poppivehkeet!

hieman jos saa olla humalassa

Emmi ei halunnu mun pusuja

Harri on Harri ja Miina väijyy

Siistein auto ikinä, Miinan!

Tarpeeksi sytytysnestettä

nomLe DJMissiona ruohonleikkuu

Tää kuvaa ihan liian hyvin illan olotilaa, yhtä selkee. Rakettiryhmä!

Joona ampuu laserilla

2 kommenttia: