maanantai 30. tammikuuta 2012

I only miss you when I'm breathingViime keskiviikon yhdille lähtemisessä kävi kyllä niin klassisesti kun vaan voi käydä, eli päädyin rymistelemään kotiin kuudelta aamulla. Täytyy tosin tarkentaa, että klassisella tarkoitan sitä kun porukka yleensä päätyy vetämään kovimmat kännit sillon kun on tarkotus käydä vaan yhdillä, itse kyllä kykenen yleensä jättämään sen vaan siihen yhteen jos se on tarkotus.

Tällä kertaa se ei nyt siis tosiaan onnistunut. Meidän piti mennä Lauran kanssa Old Towniin, mutta oltiin niin myöhään liikenteessä että koko lounge oli ihan täynnä, joten päätettiin olla ahtautumatta sinne. Mentiin sitten Trampsiin, eli sellaseen brittipubiin. Ja brittipubissahan on aivan täysin mahdotonta juoda vaan joku yksi hieno drinkki. Eeeeli siis alettiin läträämään vodkaspriteillä ja viskikokiksilla, plus sitten karkkivodkashoteilla joita tarjoilia kanto pöytään aina kun tilas jotain.. Sitten meidän pöytään liitty muutama randomi ja Kierankin ilmesty jostain, ja loppuilta riehuttiin puolityhjässä Mai Taissa.Olin sitten lähtemättä torstaina Barrakaan enkä perjantainakaan menny ulos, koska säästelin voimia eilistä varten! Menin joskus 11 aikaan Lauralle, ja meijän piti vaan juoda siinä nopeesti lasit viiniä ja tavata sitten Saija, Nic ja Camilla, mutta kello oli lopulta puol 2 kun poistuttiin vihdoin baareihin. Syy siihen miksi meillä meni niin kauan ei oo kyllä tosiaankaan kovin arvostettava, enkä mä edes tiedä minkä takia mä jaan tän yleisesti tänne, mutta joo. Meillä on Lauran kanssa yksi yhteinen kiinnostuksen kohde. Koko toi aika me tosiaan lipitettiin viiniä ja katottiin youtubesta poikabändivideoita. Minä täytän tänä vuonna 20 ja Laura 26, ja pikku hiprakassa me kommentoitiin "iik ihana" kaikkia niitä miljoonaa videota 13-vuotiaitten tyyliin. Kertoo kyllä tosiaan vähän meidän hyvästä miesmausta kun huudeltiin että "Mä varaan ton rotan näkösen!" jne :''D Ei hyvä.Joo, ton häpeällisen fanityttöepisodin jälkeen kuitenkin käveltiin Foreplayhyn jonne Saija ja kumppanit tuli perässä. Juotiin siinä hetki, ja sen jälkeen Nic raahas meidät jonnekkin ihan ihmeelliseen baariin jossa otettiin pää alaspäin-shotteja, mitkä oli sen paikan erikoisuus. Ja joo, lopulta päädyttiin luonnollisesti Heavenssiin ja siellä piti tietenkin rillutella sinne aamuun, perinteisesti.

Ja ens viikko onkin sitten tuttuun tapaan täynnä portfoliota, ripsiä, laiskottelua ja biitsiä.

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! :) Oot tajuttoman kaunis!

  VastaaPoista
 2. hei ! sinä kun siellä fuengirolassa oot oleskellu niin paljon, niin osaisit varmaan kertoo mulle vähän siitä paikasta ? onko halpaa ? löytyykä halpoja merkkivaatteita ? onko Guess-myymälää tai jälleenmyyjiä ?

  ootko ite viihtyny siellä ?

  VastaaPoista
 3. Melkein kaikki on halvempaa, ainakin ruoka, alkoholi, taksi, baarit, ravintolat...
  Normaalit vaatteet on melkein samoissa hintaluokissa kun Suomessa, paitsi ainakin kengät on halvempia! El Corte Inglesistä löytyy merkkivaatteita kuten just Guessia, en oo hirveesti muuten vertaillu hintoja mutta ainakin Guess on täällä paljon halvempaa :)

  Ja minähän viihdyn täällä ihan loistavasti :D

  VastaaPoista