torstai 19. tammikuuta 2012

But my days are mostly hazy / 3, 2, 1/ here comes the hurricane babyOkei, tässä tulee teille uskomaton määrä kyllästyttävää, hajanaista päiväkirja-avautumista ja meikkitutoriaali!

Tosiaan viime torstaina (herranjumala onko siitä jo viikko?) mentiin Julian kanssa kahdestaan Barrakaan, ja päädyttiin kumoamaan Jack Daniels-kokiksia irkkujätkien kanssa. Ne oli kyllä hyvin viihdyttävää seuraa. Illan bändi oli taas megahyvä, ja me pakkojuotettiin loppuillasta yhden irkun kanssa niitten solistikin humalaan... :D Nojoo, Jack teki Julialle tehtävänsä, joten loput irkut meni Barrakan pilkun jälkeen Banzaihin oottamaan kun Kieran kanto minun ohjastuksella Julian Elsan sun muiden kämpille. Ainut ongelma oli vaan se, että kaikki siellä kämpässä oli jo nukkumassa, joten ne ei vastannu puhelimiinsa eikä ovisummeriin. Minä päätin sitten herättää koko kerrostalon painamalla jokaikistä summerinappulaa... No joku miesreppana sitten vastasi, ja minä tappelin ympärihumalassa summerikaijuttimen välityksellä noin vartin sen kanssa ennen kun se päästi meijät sisään. Hakattiin sitten Elsan ovea niin kauan että se tuli avaamaan, ja jätettiin Julia sinne nukkumaan. Tän jälkeen käveltiin Kieranin kanssa Banzaihin, juotiin siellä bisset muitten irkkujen kanssa ja raidailtiin kaikki kimppataksilla kotiin. Hyvin hauska ilta oli kyllä.

Oikea viikonloppu menikin sitten darraillessa ja Julian muuton avustamisessa. Mun arjessa ja viikonlopussa ei tällä hetkellä edes ole mitään eroa. Mulla ei ole koulua enää, eikä myöskään töitä. Vaikka mulla onkin nyt jonkinlainen ammatti, niin se ei sinäänsä vielä ton töihinpääsemisen kannalta auta. (Motivoituneena ja positiivisenä en kyllä ole edes ensimmäiseenkään paikkaan hakenut...) Kaikki varmaan tietää millanen Espanjan taloudellinen tilanne tällä hetkellä on, joten työpaikkoja ei riitä edes paikallisille. Hieman on epätoivoinen yritys saada tällä mun uskomattoman hyvällä espanjankielellä ja muutaman kuukauden maskeeraajakoulutuksella töitä täältä.. Ja minä en halua muuttaa Suomeen vielä :(

Sen sijaan ens kesän vietän Suomessa oikein mielelläni! Oon tässä aikani kuluks näinä päivinä vähän järjestellyt mun asumisjuttuja, joten kunhan vaan saan isukilta (eli sen rahapussilta) siunauksen, niin oon näillä näkymin asuskelemassa Jyväskylän keskustassa kesän :). Kesällä Suomi on kiva maa, ja siellä kun on kaikki kaveritkin. Ja festarit! Provinssiin oon ainakin päättäny lähteväni, varsinkin nyt kun julkistettiin että Justice on tulossa <3. Muita hyviä esiintyjiä ei sinne oo vielä sitten julkistettukaan, mutta ehtiihän tässä. Sitäpaitsi mä haluan provinssiin joka tapauksessa, riippumatta siitä ketä siellä edes esiintyy. Ne on vaan parhaat festarit.

Mutta joo, tää ei koulua-ei töitä-elämäntyyli on tähän asti ollu oikein rentouttavaa, mutta veikkaan että kohta alkaa käymään vähän tylsäksi. Kaiken lisäksi nyt kun koulu loppu niin tytöt muutti takas Suomeen, ja Juliakin lähti pois, joten mulla ei oo sosiaalista elämääkään. No onneks mulla on Saija ja Nic, ja Laura, joka sekin muuttaa Suomeen ens kuussa :( Onneks mä saan naiseni Anskun takas tän kuun lopussa, ja Ninakin tulee helmikuussa! Siihen asti varmaan mökkihöperöidyn.

Eilen tosin oli vähän erilainen päivä, nimittäin toissapäivänä sieltä mun entiseltä meikkikoululta soitettiin, ja eilen päivällä lähdin sitten Satun ja Erjan kanssa sellaseen tapahtumaan edustamaan koulua ja Satun ja Erjan tarjoamia palveluita. Eli siis käytännössä pystytin standeja, inffosin ihmisiä ja jakelin esitteitä, ja sitten mun suureksi iloksi sain ikioman meikkistandin jossa tein ilmaismeikkejä koko päivän! Oli pitkä päivä ja ilta, mutta oli silti superkivaa. En saanu tosta siis mitään rahallista palkkaa, toi oli vaan tosi hyödyllinen juttu mulle, pääsin pitkästä aikaa meikkaamaan asiakkaita, ja siinä sivussa sain bookattua pari ripsiasiakastakin.

Joo, siinä oli se sanatulva. Nyt kun oon päässy avautumaan, niin voinkin sitten läntätä tähän loppuun sen lupaamani meikkituton, eli tummasta bile/iltameikistä käyvän teippimeikin!

Tämännäköinen meikki siis. Värit heittelee taas kuvissa vähän ja mustakin näyttää lähinnä vaan harmaalta, pahoittelen. Niin ja vaikka mulla on meikkipohja näissä kuvissa, niin se kannattaa tosiaan tehdä vasta silmämeikin jälkeen!
1. Levitä synteettisellä siveltimellä pohjustusvoidetta koko luomelle.

2. Levitä ihonsävyistä luomiväriä koko luomelle.3. Aseta teipinpala kuvanmukaisesti. (Itse käytin kirurginteippiä koska se ainakin pysyy hyvin, mutta periaatteessa mikä tahansa teippi käy)


4. Levitä vaalea helmiäisväri (vanilla) luomivaosta kulmakarvoihin saakka, ja toinen erittäin helmiäispitoinen vaalea (Midnight 15) liikkuvalle luomelle.
5. Levitä hyvin häivyttäen luumunväristä/punertavan lilaa luomiväriä luomivaosta ylöspäin, jättäen kuitenkin väliä kulmakarvoihin.

6. Levitä pienellä siveltimellä mustaa väriä luomivaosta ylöspäin, pitäen painopisteen ulkonurkassa ja häivyttäen sisänurkkaa kohti. Jätä väri luumunväristä aluetta alemmaksi. Häivytä kunnes musta liukuu ylöspäin luumuun.7. Piirrä cateye-rajaus nestemäisellä eyelinerillä teipin ollessa vielä paikoillaan. (Kuten ootte varmaan huomannu niin kaikissa meikeissä mitä teen itelleni on catlinerit, ne voi jättää halutessaan tietenkin pois, mutta tähän meikkiin suosittelen näitä erityisen lämpimästi, varsinkin kun ton teipin avulla catlinerit on helpompi piirtää!)

Lisää mustaa luomiväriä myös alaripsirajaan.

Piirrä mahdollisimman pientä sivellintä käyttäen vaalealla helmiäisvärillä pehmeä viiva teipin jättämää rajaa myöten sisänurkkaan häivyttäen.8. Harjaa ylä- ja alaripsiin ripsiväriä, ja kiinnitä ripsirajaan tekoripset. (Tähän meikkiin kannattaa metsästää ton malliset kuten kuvassa, eli ulkonurkista reippaasti pitemmät)

Ja ta-daa:
Minä kuittaan ja lähden nyt mussuttamaan näitä herkkuja:

7 kommenttia:

 1. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan & kurkkaamaan mun blogin puolelle muutenkin!

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aaah, ihan sika ihana toi meikki !! Bongasin Kicksistä jotain ton tyylisiä Viva la Divan luomiväripaletteja eikä ne ollu ees muutamaa kymppiä kalliimpia, niin vois käydä hakemassa sen sieltä ! Olin eka sillee että mihin ihmeeseen noita kaikkia sävyjä tarvii, esim just jotain tommosta tummanluumunpunasta, mutta ilmeisesti ku osaa meikata nii osaa vähän kattoa noita värejäki eri silmällä :D jeeee lisää meikkipostauksia ! <3

  VastaaPoista
 3. Kiva että kelpaa :) täytyy myöntää että mäkin käytän tosi harvoin itelläni mitään värejä, mutta tolleen kun yhdistää neutraaleihin väreihin ja ettii jotain murrettuja sävyjä niin menee ihan hyvin!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näköinen meikki! :)

  http://www.carpediemabovo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kivannäkönen meikki :))

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  VastaaPoista