sunnuntai 18. joulukuuta 2011

La DespedidaJos vilkaisette tuohon oikealle, niin huomaatte että mun bio on hieman muuttunu, siinäpä ei luekaan enää että opiskelija, vaan valmis meikkaaja-maskeeraaja! Ihan uskomatonta että mulla olis tässä muka joku ammatti jo. Vaikka mä kyllä meinaan opiskella vielä paljon lisää, mutta en kyllä ihan heti. Pakko pitää joku luova tauko.

Mutta torstaina oli tosiaan päättärit, ja käytiin tyttöjen kanssa aamupalalla kahvilassa ennen kouluun menoa, ja haettiin sitten opettajille ja Jukalle skumppapullo. Koko päivä meni vähän ruokapainotteiseksi, koska meidän yllätykseksi koululla oli varsin kattava ruoka- (ja alkoholi-) tarjoilu. Saatiin tokarit ja diplomit ja vaikka mitä muita lappuja, ja istuttiin sitten useita tunteja koululla lipittäen kuoharia ja puhuen bisneksiä. Sitten kopsuteltiin vikaa kertaa portaat alas ja ulos koulusta kohtalaisissa skumppahöyryissä.Lähdin samantien kauppaan haalimaan lisää alkoholia kotiin, ja illalla kokoonnuttiin meille drinksuilemaan, josta mentiin tosiaan japanilaiseen syömään. Ruoka oli ihan liian hyvää ja me istuttiin ja löpistiin siellä ravintolassa varmaan neljä tuntia. No osa lähti kotiin, mutta minä, Sandra, Janet, Laura ja Ansku mentiin jatkamaan drinksuilua vielä meillä, ja sitten päätettiin lähteä Barrakaan. En oo koskaan aiemmin käyny kyseisessä paikassa, koska mesta on puolisuomalaisessa omistuksessa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti! Paikalla oli kyllä suomalaisia, mutta valta-osa oli espanjalaisia, eli ei mikään tavallinen suomi-baari. Barrakaan kannattaa mennä nimenomaan torstaisin, koska sillon siellä on livemusaa, eli paikallisia kellarirokkibändejä soittelemassa. Tää bändi mikä siellä nyt oli oli ainakin ihan loistava. Niillä oli omia biisejäkin, mutta ne soitti myös niitten muokkailemia covereita. Niitten koko illan paras veto oli ehdottomasti Black Eyed Peasin "I gotta feeling" joka oli ihan mieletön.Sellaset oli meidän valmistujaiset. Hauskaa oli kyllä.

Perjantaina darrailin ja lilluin alkuillan vaahtokylvyssä, kunnes Minna soitti, ja kävelin sen kämpille, jossa sitten kumottiin jekkushotteja feat Steven ja Laura. Noooo sitten me lähdettiinkin taksilla Benalmadenaan Kiuhun, jonka piti meidän kaikkien saamien tietojen mukaan olla isoin klubi tässä missään hoodeilla. No joko se paikka on muuttanu, tai sitten ihmiset puhuu ihan täyttä paskaa, koska se mesta oli ihan samankokonen kun esim kotirannan Heaven's Gate, eli siis ihan pikkuruinen. Kaiken lisäksi se oli myös paljon hiljasempi kun heavenssi, joten otettiinkin sitten muutamien viskikolien jälkeen taksi takaisin funkkaan ja sinne turvalliseen Heaven's Gateen. Jälkeenpäin ajateltuna sieltä Kiusta olis kyllä kannattanu mennä ihan suosiolla kotiin, koska me kaikki oltiin jo siinä kunnossa että voi terve. Mutta koska me kaikki oltiin tosiaan yhtä humalassa, niin kukaan ei ollu hidastamassa meidän tahtia :D Päädyin sitten kuuden aikaan umpitunnelissa kotiin, ja heräsin aamulla aivan järkyttävään darraan.

Mun oli pakottauduttava ylös jo joskus 11 aikaan aamulla, koska Minna toi mulle sen fisut hoitoon tiistaihin asti kun se on Granadassa laskettelemassa. Kalahäslinkejen jälkeen mun pitikin jo juosta renfeasemalle ja suunnattiin Anskun kanssa Malagan lentokentälle saattamaan tytöt koneeseen. Oli ihan hirveetä, sen verran voin kertoa. Mutta me nähään kyllä aina kun tuun Suomeen käymään.

Erno ja Viljo. Pelkään koko ajan että tapan nää kun en tiiä kaloista mitään!

Kun olin illalla takas kotona, niin olin sekä fyysisesti ja henkisesti niin väsyny, että menin "päiväunille" kello 8, ja heräsin tänä aamuna meikit naamassa ja valot päällä. Hupsista.

Ens viikon aion vaan löhöillä ja jouluilla kotona, ja 25. päivä lähen sitten Suomeen pariks viikoks! Oon jo nyt ihan totaalisen täpinöissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti