tiistai 13. joulukuuta 2011

Fueron los días más felices para mí

Viime lauantaina kokoonnuttiin kaikki Lauraa ja Suvia lukuunottamatta Sandran, Janetin ja Jannan kämpille viettämään pikkujouluja! Siellä sitten mässäiltiin uskomattomia määriä ruokaa, juotiin vähän kuoharia (_vähän_, sovittiin että pidetään sellaset kännittömät pikkujoulut, ei mitään riehumista), höpötettiin tauotta tunteja, ja katottiin tietenkin Joulupukki ja noitarumpu. Oli ihan uskomattoman hauskaa olla koko porukalla tolleen rennosti, koska yleensä ollaan joko koulussa tai sitten juhlimassa 'pää täyteen ja sitten riehutaan'-politiikalla.

Sen lisäksi että noi oli pikkujoulut, ne oli samalla myös Jassun ja Sannan läksiäisjuhlat, koska Jassu lähti lauantaina ja Sanna lähtee huomenna. Me kaikki loputkin ollaan tosiaan torstaina sitten virallisesti meikkaaja-maskeeraajia! Eilen käytiin silmälasimeikkiä teoriassa ja käytännössä, ja päivän lopussa Satu sano että "Noniin tytöt, voittekin sitten viedä täältä teidän kansiot ja siveltimet pois, meillähän ei oo meikkaamista eikä teoriaa enää!" ja me kaikki katottiin toisiamme silleen että "EEEEEEEI!!" :D Oikeasti järkyttävää että tää alkaa olla nyt jo lopussa. Tänään sitten tehtiin vikan kerran rakennekynsiä, huomenna on itsehoitopäivä eli saadaan koko päivä tehä mitä halutaan (kynsiä, ripsiä, värjäyksiä, permanentteja, sokerointeja...), ja torstaina saadaankin sitten todistukset. Ihanaa ja ihan hirveetä.

Torstaina tytöt tulee sitten illalla meille, vietellään meidän päättäreitä ja mennään Tokioon, joka on sellanen Teppanyaki-ravintola (jokaisessa pöydässä on oma paistolaatta johon kokki tulee tekemään ruuan siihen nenän eteen, ja pyörittelee samalla hienosti kaikkia veitsiä ja liekittää kaikkea jne) tossa parinsadan metrin päästä meidän kämpästä. Hipsin eilen sitten varaamaan sieltä pöydän meille paluumatkalla joulushoppailureissulta.

Perjantaina lähdetään varmaan vielä ulos, mutta suurin osa tytöistä ei luultavasti ota tippaakaan, koska kaikki minua, Lauraa, Ninaa, Anskua ja Minnaa lukuunottamatta istuu lauantaina lentokoneessa nokka kohti Suomea. YHYYYY. Mennään Anskun kanssa junalla Malagaan saattamaan tytöt kentälle ja vollottamaan silmät päästämme.

Nojoo, niitä pikkujoulukuvia!


plus Jassu, joka on jo Suomessa :((

feat Ninski

ja Minski

feat Sanna

Ja mun Ansku, jonka kanssa ei ikinä saada otettua julkasukelposia kuvia :D tääkin on  hirveä mutta välttääää

Semisöpö Janna-tonttu

Minu naiset miinus Laura ja Suvi

Ja tässä on biisi jota radiokanavat on renkuttanu koko meidän kouluajan tauotta. Oon ruvennu pitämään tätä biisiä ärsyttävänä kun tätä on soitettu ihan liikaa, mutta tiiän että tuun jauhamaan tätä repeatilla kun ikävöin akkojani takasin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti