tiistai 6. joulukuuta 2011

Day turns to night, night turns to whatever we want
Viimeviikolla oli tosiaan noi kabareekuvaukset joista viimeks valitin. Ei se onneks mennytkään ihan penkin alle! Janna ei kyllä ainakaan näyttänyt itseltään mistään suunnasta, peruukit ja kaikki.

Tässä olis tää Jannan mulle tekemä perinteinen kevyt päivämeikki:Ja tässä on mun luomus:Sitten olikin pari vapaavalintaista kuvauspäivää, lähinnä sitä varten että kaikki pääsee tekemään niitä kuvauksia joista on jostain syystä jääny paitsi. Torstaina olin sitten Anskun pari vihdoin ja viimein, ja koska Anskulta puuttui hääkuvameikki, niin..voi hyvä luoja
Anskulle heitin vaan hatusta jotain pakkelia naamaan koska mulla ei ollu mitään muita puuttuvia kuvia kun kuvanmukanen jonka tein sitten perjantaina Sinille.
Ja tässä onkin sitten tää kuva jonka meikin pyrin kopioimaan ja työn tulos. Jos joku ihmettelee että mikä idea on toisten meikkien kopioimisessa, niin tässä pointtina oli se, että loppujen lopuks on aika hankalaa saada luotua sama meikki erilaisille kasvoille, ja esimerkiksi muotisuunnittelijat suunnittelee yleensä myös meikit näytöksiinsä, eli ne piirtää halutusta meikistä luonnoksen paperille, jotka sitten liimataan meikkaajien peileihin silleen että "teeppä perässä."

Ja tämän näkösenä itse säikäytin vanhemmat kotona:

Tää Sinin tekemä meikki oli vieläkin makeempi sillon kun noi eyelinerit ei ollu töhriintyny!

Perjantaina ei voinu tehä mitään muuta kun mennä aikasin nukkumaan, koska lauantaina oli koulupäivä. Meillä oli nimittäin ripsienpidennyskurssi! Tää ei ollu pakollinen juttu, vaan me halukkaat jouduttiin maksamaan tästä erikseen, mutta oli kyllä tosiaankin sen arvosta. Mentiin kymmeneen kouluun, ja päästiin joskus 8 aikaan illalla pois. Ensimmäiset tunnit meni teoriaan, sitten meidän Anne-ope demos vähän ripsien tekemistä, ja loppupäivä tehtiin pareittain ripsiä, Ansku tökki mulle ja minä tökin Anskulle. Ihmeen kivaa oli kyllä, ja harjotellaan tässä vielä toisillemme vapaa-ajalla niin kauan ettei kellään oo yhtään vapaata ripseä mihin laittaa jatkoa, eiköhän siinä sitten kehity. Aattelin sitten metsästää mahdollisia ripsiä haluavia ja tehdä niille pidennyksiä näin aluksi pelkkien materiaalikulujen hinnalla.

Tässä on ripsipakki mikä me saatiin:


Koko pakin sisältö eli: Geelilappuja suojaamaan silmiä (paljon parempia käyttää ja varsinkin pitää verrattuna kirurginteippiin!), 2 pakettia C kaaren ripsiä, ja 2 pakettia D-kaaren ripsiä pituuksissa 7,8,9,10,11,12, mikroharjoja, käsipeili, proteiininpoistolappuja, liima, liimanpoistaja, primeri, ripsialusta, pikkupinsetit, tuuletin, jadekivi liimalle, strasseja, ihoteippi, suorat pinsetit, vähän kaarevat pinsetit, kaarevat pinsetit, sakset, ripsiharja, tekoripset (kun ihmeteltiin että mitä varten, niin kouluttaja vastas tyhjentävästi että "jollei suutarin lapsella ole kenkiä" eli jos jostain syystä itsellä ei ole ripsenpidennyksiä niin voi edes noi laittaa päähän kun tekee asiakkaita :D)

Söpöin tavara pakissa, eli pieni prinsessapeili

Ja paras asia koko pakissa, eli Magic Pad-ripsialusta, jossa ripset pysyy pystyssä staattisen sähkön avulla, eli ripsien noukkiminen pinseteillä ei ole niin haasteellista!
Lasi nomnomia ennen ulos lähtöä

No kurssin jälkeen lähettiin Ninan kanssa uusilla räpsyttimillämme ulos, kävästiin Highwayssä, kutsuttiin Suvi paikalle, mentiin Foreplayhyn, Suvi innostui nähdessään jonkun suomalaisen näyttelijän (semmonen about 40-vuotias vanha patu jota en oo kyllä ainakaan ite nähny yhtään missään), jonka kanssa sitten lähdettiin johonkin random baariin, mutta koska se oli ärsyttävä ja helvetin itserakas (siis mullon kaks firmaa ja vitusti rahaa ja maailman hienoin kämppä Marbellassa, voitte tulla sinne mun luokse yöks, mä kun oon niin tärkee että te kaikki varmaan rakastatte mua bla bla) joten me otettiin Ninan kanssa sieltä aika nopeesti taksi pois, ja Suvi jäi sitten sen kanssa. :D No sitten me törmättiin Minnaan ja Lauraan Trumpsissa, josta Nina lähti kotiin, ja mä jäin vielä hetkeks tyttöjen kanssa Heavenssiin josta mentiin kaikki kolme Lauralle nukkumaan.

Ostin muuten mun huoneeseen joulukuusen:Ja niin, hommasin myös lentoliput Suomeen 25.12. - 10.01.!! Jeejeee.

16 kommenttia:

 1. Upeita meikkejä, oot tosi taitava :) Oon itsekkin haaveillut maskeeraajan ammatista, tai edes kosmetologin, mutta mulla on atooppinen (eli kuiva) iho, joten kaikki opot on lytänny mun unelmat :( Ymmärtäähän sen tavallaan, koska kyllä munkin iholle laitettais kaikenlaista pakkelia eikä se välttämättä kestäisi. No, ehkä jonain päivänä, jos tää vähän paranee..

  Mua kiinnostais tietää, että opiskelitko esim. kosmetologiksi tms. ennen kun lähdit Espanjaan opiskelemaan maskeerajaksi? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :)
  Hei, meidänkin koulussa on yks jolla on atooppinen iho ja toinen jolla on psoriasis, ja ei oo ollu minkäänlaisia ongelmia!
  En oo kosmetologi, mulla on ainoastaan lukio pohjalla. Meidän opettajien mukaan on itseasiassa hankalempaa opettaa kosmetologista maskeeraajaa verrattuna meihin joilla ei oo taustalla mitään tähän koulutukseen suuntaavaakaan, koska kosmetologikoulussa opetetaan kaikki niin eri tavalla, joten niille joutuu vähän vääntämään rautalangasta ja yrittää saada unohtamaan ne edelliset opit :D

  VastaaPoista
 3. hienot meikit ja nättejä tyttöjä! erityisesti nuo sini ja ansku näyttää tosi kivalta. :D

  VastaaPoista
 4. voi ei miten oot kaunis!
  ja ihana kuusi :)

  VastaaPoista
 5. Aijaa ;o ehkä mulla sittenkin on mahdollisuuksia :)
  ja kiitti, hyvä tietää ettei sitä kosmetologi pohjaa tarvita välttämättä :) pitäs nimittäin nyt ens vuoden alussa alkaa ettiä sitä uutta opiskelupaikkaa kun lukio loppuu :P

  täytyy vielä sanoa, että tää on yks mun lemppari blogeista, sopivan erilainen kuin muut :) joten jatka samaan malliin :D

  VastaaPoista
 6. random: thanks :)
  petra: tottakai on mahdollisuuksia, kannattaa vaan alkaa vaikka netin kautta koluamaan noita maskeeraajakouluja, Suomestakin löytyy monia hyviä!
  Ja jeee, kiitoskiitos :)

  VastaaPoista
 7. makeitanoi meikit!!:) toi sun tekemä kabaree meikki on makee :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi ihana blgoi! taidan liittyä kyllä lukijaks:) ihana

  http://vainanne.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. miten muuten tuonne kouluun voi hakea? ja maksaako se :) ilmeisesti opiskelitte ulkomaillakin jonkun aikaa vai miten?

  VastaaPoista
 10. Esimerkiksi netin kautta voi hakea, ja toki maksaa koska yksityinen koulu :) Ja siis tää koko koulu on Espanjassa, suomenkielinen kyllä.

  VastaaPoista