keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hands up high we burnin' up the skyPerjantaina oli suhteellisen rauhallinen päivä, koulun jälkeen makoilin vaan kotona ja illalla lähdin käymään DropInissä jossa vietettiin Elsan synttäreitä, olin siellä muutaman tunnin, ja kävelin sitten Sandran luokse lipittämään valkoviiniä ja juoruilemaan. Päätettiin sitten lähteä vielä Old Towniin yhdille, jonka jälkeen mentiin kimppataksilla kiltisti kotiin.


Lauantaina päätin kuvailla päivän mittaan ja tehdä kerrankin postauksen jossa on vähemmän höpötystä ja enemmän kuvia. Koko kamerahomma jäi kyllä vähemmälle illasta (lue:sivutin sen totaalisesti) kun tuli kiire laittautua bilekuntoon ja suunnata baanalle juhlimaan Ronin läksiäisiä, joita tulikin juhlittua sinne aamuun asti. Oltiin ensin Sannalla, käveltiin sieltä porukalla Foreplayhyn jossa oli jotkut bileet (tupaten täynnä porukkaa, välillä katosta tippu jotain vaahtoa, baaritiski laitettiin välillä liekehtimään alkoholilla, ja tiskejen päällä oli tanssityttöjä jne) josta sitten jatkettiin Heaven's Gateen. Muttajoo, niitä kuvia.
Freshinä aamulla
Isukin tekemä aamupalaPakollinen BB-hetki
Kyyläilin ihan innoissani jotain lainelautailijaa joka oli tauotta turvallaan tuolla vedessä härveleineen
Suihkuradio, eli Los 40 principales
Suihkunjälkeinen rasvausoperaatioPäivälenkki biitsillä

Nacho löllöilee


Siistiä
Käytiin porukoiden kanssa kiinalaisessa illallisella


Omnom. Ja tähän ankkapannukakkuun loppuu lauantain kuvailut, mutta loput varmaan arvaattekin.


Sunnuntai kuluikin sitten näissä merkeissä


 Ja niin joo, oon muuten alkanu sisustamaan mun huonetta! Mutta keskeneräistä työtä ei saa arvostella, joten en julkaise mitään kuvia ennen kun se on edes suurinpiirtein valmis.

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit kun kesäisiä ja hienoja kuvia!! :)

  VastaaPoista
 2. voi kiiitos :) kyllä täällä on jo aika syksy, mutta aurinko paistaa onneksi silti ja keskipäivällä on edelleen lämmintä!

  VastaaPoista
 3. joten.. päätin saattaa tekstiviestis translaten alaiseks: suolat tänään? .......

  VastaaPoista
 4. hahahhaha mitävittua, joo tosiaan suolat tänään :D
  Lähdetkö tänään illalla ulos kuulostanee vähän järkevämmältä?

  VastaaPoista