maanantai 3. lokakuuta 2011

Play the night
Eilinen. Huhhuh.Ilta alko sillä että minä ja mun cointreau mentiin Anskulle ja aloteltiin, kuunneltiin musiikkia ja chillailtiin siellä. Sitten käveltiin tapaamaan muut tytöt, ja lähdettiin yhdeksän hengen porukalla (ja kolmella taksilla, helvetti, Espanjassa 4 henkilöä taksissa on maksimi) Torremolinokseen kesäbeachklubille nimeltään Maracas. Muut oli saanut valita takseissaan hyvän bilemusiikkikanavan, mutta meidänpä kuski kuunteli koko matkan Malagan jalkapallopeliä (se kerto olevansa ihan järjetön Malagan joukkueen fani, mutta ei päässyt kattomaan ite matsia koska joutu olemaan töissä), ja aina kun Malaga teki maalin niin ei muutakut tassut irti ratista ja sitten huudetaan "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!" niin että meiltä meinaa lähteä kuulo :D No kyllä se loppumatkasta laitto musiikkia sen jälkeen kun Malaga oli voittanut pelin.

Maracasissa oli kauden lopettajaisbileet joiden teemana oli Black&White. Tää oli itseasiassa kutsuvierastilaisuus, mutta me päätettiin mennä sisään pää pystyssä useitten mustapukusten portsareitten ohi pitkin punasta mattoa, eikä kukaan kysynyt meiltä mitään. No nää oli ehkä fiineimmät bileet missä oon hetkeen ollu, jos olisin kehdannu niin olisin ottanu kuvia. Sisätilan tanssilattian ja baaritiskejen lisäksi oli ulkotila, johon oli rakennettu lattia hiekan päälle. Siellä oli sellasia valkokatoksisia sohvaryhmiä, ja tosi hieno valaistus. Paikalla oli tarjoilijoita jotka kanto tarjottimella sushia ja kaikkia pikkuleivoksia. Porukka oli pukeutunu tosi tyylikkäästi, ja yhden pöydän päällä tanssi turkoosiin sambakarnevaaliasuun pukeutunut stringichiksi.

Viihdyttiin siellä aika kauan, tanssittiin lähes tauotta, ja välissä kaadoin kurkusta alas vodkaa ja tequilaa. Jossain vaiheesssa ruvettiin kuitenkin olemaan Anskun kanssa sitä mieltä, että nyt on liian hieno paikka meille. Joteeeen tilattiin taksi, rullattiin takas Anskun kämpille, vaihdettiin siellä tennarit jalkaan ja käveltiin Banzaihin.

Siirryttiin siis korkkareista ja hienoista drinkeistä tennareihin, sekaiseen pörrötukkaan ja San Miguel-kaljaan suoraan pullosta. (en siis yleensä juo kaljaa, mutta San Miguel <3) Banzai on nimittäin ainoita täälläpäin olevia rokkibaareja. Täällä sellasta porukkaa on kohtalaisen vähän verrattuna esim. Suomeen, mutta tarpeeksi kuitenkin siihen, että saadaan Banzai täpötäyteen samanhenkisiä ihmisiä heilumaan hyvän musiikin tahdissa. Ja tää on niitä ainoita paikkoja joissa on jotain silmänruokaakin, geelitukkaiset muskelialejandrot kun ei oo tunnetusti oikeen mun juttu :D

Ihan järkyttävä kuva, mutta valitettavasti ainut mikä on. Ottakaa huomioon, että kello on tässä varmaan jotain 6, ja olotila on hyvin, hyvin känninen.

Kävin ostamassa päivällä uudet sukkahousut, ja onnistuin riehumaan ne tähän kuntoon. Oho.

Banzai meni jostain syystä ajoissa kiinni, pihalla oli ainakin poliisit, mutta en tiedä että liittykö se mitenkään mihinkään. Noo ei se ilta siihen tietenkään päättynyt, vaan juhlittiin aina sinne 7 asti aamulla, millon täällä menee yökerhot kiinni. Käytiin ainakin Eaglessa, Linekersissä (vähän tankotanssimassa..), Undergroundissa ja lopulta päädyttiin Heaven's Gateen. Tuli tanssittua varmaan enemmän kun koskaan oon tanssinu baarissa, vaikka Seurahuoneen tanssilattia onkin kyllä enemmän kuin tuttu :D Kipitettiin siitä sitten Anskulle nukkumaan, ja koko päivän on ollut ihan järkyttävä olo. Kuuma ilma ja darra ei kyllä sitten sovi yhteen ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti