lauantai 8. lokakuuta 2011

Me enamore de sus ojosTorstaina Fuengirolassa alkoi Feriat, jotka kestää tonne ens viikonloppuun asti. Systeemi on varmaan melkein kaikille tuttu, mutta kyseessä on siis juhlat, joita varten joka kaupungissa on oma feria-alue, jossa muulloin pidetään markkinoita sun muita. Eilen kaikilla koululaisilla (paitsi meillä..) oli vapaata, ja kaupat oli kiinni, jotta porukka pääsee juhlimaan rauhassa. Ferioilla musiikki pauhaa täysillä, ja on huvipuistolaitteita, pelejä, arvontoja, ruokaa, ja tietenkin sitä oleellisinta, juomista! Alueelle on pystytetty hirveä määrä baaritelttoja, plus sitten oli joitain kojuja joista sai isoon muovimukiin ihan täydellisiä mojitoja. Ja meininkihän kestää siellä luonnollisesti aina ihan aamuun asti.

Tää kuva ei oo mun ottama, metsästin tän jostain tuolta googlaamalla!

No koska torstaina oli alotuspäivä, niin pitihän siellä nopeesti käydä pyörähtämässä. Jouduin tosin lähtemään kotiin nukkumaan jo joskus yhdeltä, koska seuraavana päivänä oli tosiaan vielä koulua :(

Käytiin Anskun kanssa ekaks parissa laitteessa, sitten mentiin istumaan yhille yhteen brittipubiin tyyppejen kanssa, jonka jälkeen mentiin vielä Anskun ja Samin kanssa uudestaan yhteen laitteeseen joka oli ihan loistava! Selvinpäin sekin laite oli hirveän jännä.

No eilen ei sitten oltukaan enää selvinpäin. Kävin illalla vanhempien kanssa Matahambressa syömässä, kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja kävelin sitten tapaamaan muut siihen samaiseen brittipubiin. Pääsin helpolla, koska olin jo yhden drinkin jälkeen humalassa. Menin tilaamaan karpalolonkeron, baarimikko kysy että saako siihen kaataa vodkaa mukaan (ja totta helvetissä saa kaataa vodkaa mihin tahansa) jonka jälkeen täytti vahingossa 50% lasista vodkalla, koska ei ollut mittaa. Ja mä en liioittele yhtään, siihen reilun puolen litran lasiin ei mahtunu enää läheskään kaikki siitä 30cl lonkerotölkistä, piti aina juoda vähän että lasiin tuli tilaa ja sitten kaataa lisää lonkeroa. Tuli vähän tiukka paukku.

Useiden tuntejen jälkeen siellä pubissa oltiin viimein otettu tarpeeks rohkasuryyppyjä, että kyettiin koko porukalla kipittämään ferioille, ja uskaltauduttiin yhteen laitteeseen, jota vielä Anskun ja Samin kanssa päiviteltiin torstaina että "siihen ei kyllä mennä ikinä!". Vähän hankala selittää sitä laitetta, mutta se oli sellanen mikä heittelehti hulluna puolelta toiselle ja koko kierroksen ympäri ja jäi sinne helvetin korkeelle roikottamaan pää alaspäin ja pyörimään akselinsa ympäri. Mutta tarpeeks kännissä se oli itseasiassa ihan uskomattoman rento! Velttona vaan heiluttiin siinä ja hekotettiin koko ajan.

Hirveitä nää mun pikkukameralla ottamat sössökuvat, sori. Tää oli siis se lässympi laite jossa oltiin torstaina, ei menny kokonaan ympäri tai mitään, heilu vaan korkeella. Harmi etten tajunnu ottaa siitä siistimmästä laitteesta kuvaa.

Pyörittiin siellä vielä vähän aikaa ja juotiin niitä taivaallisia mojitoja, jonka jälkeen käveltiin koko porukalla keskustaan, missä porukka siten hajaantu ja me mentiin Julian ja Samin kanssa Heavens Gateen tanssimaan innokkaasti aina sinne seittemään asti, jonka jälkeen mentiin kaikki taksilla Julialle. Aamulla sitten tilattiin Julian kämppisten kanssa pitsaa, ja lähetettiin pojat hakemaan sangriaa kaupasta sillä välin kun me mussutettiin pitsaa ja katottiin leffaa.

Tänään pitäis vissiin taas lähteä liikenteeseen? On kyllä ihan rajoilla että kestääkö kunto (ja rahapussi).

Loppuun vielä videomateriaalia eiliseltä sieltä pubista, jossa pidettiin koko ajan melua soittamalla kitaraa/rumpua, laulamalla ja kuten seuraavassa pätkässä näkyy, epämääräisellä beatboxausharjoittelulla. Tuo vasemmanpuoleinen vanha patu on muuten rehellisesti sanottuna varmaan sekopäisin jätkä jonka oon ikinä tavannut. Ja mä oon tavannu aika monenlaisia.

2 kommenttia:

  1. vitsi miten ihanan näköstä ku noissa kuvissa on niin paljon erivärisiä valoja, tulee kunnon bilefiilis jotenki haha:)

    VastaaPoista
  2. niinpä, tuolla ei voi mitenkään olla huonolla fiiliksellä, kaikki noi valot ja musiikki ja ihmiset, heti tulee sellanen olo että jeeeeee nyt juhlitaan :D

    VastaaPoista