perjantai 14. lokakuuta 2011

Cheers to the fricken' weekend

Löysin tän biisin josta tulee ihan väistämättä mieleen feriat! Tää soi siellä ihan tauotta, varsinkin aina kun jonotettiin siihen sekopäiseen laitteeseen/oltiin jo siinä ja venattiin että se lähtis liikkeelle. Tää on jotain ihan järkyttävää, mutta samalla ihan paras :D (ja muistan että kuultiin ferioilla että tossa oltais laulettu että reivaa reivaa reivaa reivaa, mutta ei se sitten ihan ollukkaan...)
15 kysymystä, blogi jolta sait haasteen, 10 jotka haastat:

Haaste blogista:   http://agenttti.blogspot.com/

1. Lempiväri: musta, lämmin pinkki, persikka. Miksei hopea ja kulta ole värejä
2. Suosikkieläin: monni. Sellanen imukuppimonni. Ja minun Nacho on tietenkin paras.
3. Suosikkinumero: vihaan numeroita
4. Suosikki akoholiton juoma: kaikki mihin voi miksata alkoholia!  No ok, vesi.
5. Facebook vai Twitter: fb, en nää twitterin pointtia jos ei oo kuuluisuus/muuten vaan jostain syystä niin helvetin mielenkiintoista elämä viettävä, että ketään oikeasti kiinnostaisi mitä teet joka hetki. Mulla menee facebookissakin hermo niihin ”kävin äsken kaupassa, nyt menen tupakalle ja sen jälkeen suihkuun”-tilapäivityksiin. Rage
6. Intohimosi: juhliminen. Hämärät yökerhot joissa musiikki soi täysillä, juomat on hyviä ja saa tanssia ja pitää hauskaa tuttujen ja tuntemattomien ihmisten keskellä.
 7. Saada vai antaa lahja?: tähän pitäisi varmaan vastata että antaa, mutta olen rehellinen ja sanon, että saada. Ihan vaan siitä syystä, että stressaan lahjan hankkimista toiselle ihan hulluna.
 8. Suosikkikuvio: tykkään harvoista. Eläinkuosit.
 9. Suosikki viikonpäivä: ei tuu varmaan yllätyksenä, perjantai ja lauantai.
10. Suosikkikukka: jasmine
 11. Lempiruoka: sushi
 12. Lempimakeinen: en oikeen tykkää, mässään mielummin kaikella muulla epäterveellisellä. Kindersuklaa toimii.
13. Lempiluettava: luen nykyään niin vähän
:( Mutta tykkään Cecelia Ahernin kirjoista varmaan eniten, If you could see me now, P.S i love you, A place called here, siinä muutama.
 14. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: meikkaaminen. Hiljaa se on käsityö
 15. Lempielokuva: miljoonia!
Requiem for a dream, Pineapple express, Black Swan, Exit trough the gift shop, Adventureland, The Runaways, He’s just not that into you

Haastan henkilökohtaisesti kaikki tämän blogin lukijat jotka kirjoittaa omaa blogia!

----------
Going out 2niteeeeee with Ansku&Julia&kumppanit, nomnom!
Ilmeisesti mennään taas DropIniin, josta on tullu meidän kantisräkälä :D ne neljän euron vodkalonkerot ja euron kaljat on vieny meidän sydämen.

Tänään oli kyllä tosi rento päivä koulussa, harjoteltiin ripsipermiksiä, kulmien&ripsien värjäyksiä, ja karvanpoistoa sokeroinnilla!

Sokeroimista varten meidän olis itseasiassa kuulunu kasvattaa sääri- ja kainalokarvojamme tässä jo pari viikkoa, että olis ollu paljon mitä repiä toisiltamme juurineen irti, mutta koska feriat ja kaikki, niin kukaan ei oikeen kovin innoissansa ollu kasvattamassa hirveitä puskia mihinkään :D oli meillä kaikilla sitten sellanen tän viikon ajan kasvatettu pikkusänki, jota saatiin kyllä nyittyä oikein hyvin pois! tosi yksinkertaista toi sokeroiminen oli oikeesti, luulin että se olis ihan mahdoton taitolaji, kun oon nähny telkkarissa kun joiltain poistetaan pelkällä sokerilla ilman mitään lappuja sun muita mitä vahauksissa käytetään.

Noo, koska opettajatkin oli varautunu siihen että me ei kuitenkaan saada niitä karvoja kasvamaan, niin paikalle kärrättiin yhden opettajan miehen kaveri, jolla oli polttarit! Oli ihan pikkusen hauskaa, kun kidutettiin sitä miesreppanaa ja vedettiin siltä rintakarvoja ja säärikarvoja samanaikaisesti. Sen jälkeen maskeerattiin se tositosihienosti Johanna Tukiaiseksi, iskettiin peruukki päähän ja tuunattiin sille kuuma minimekko, samalla kun polttariporukka räkätti, joi konjakkia ja otti kuvia. Oli kyllä jälleeeeen rento koulupäivä!
Mutta joo, minä juoksen äkkiä suihkuun ja rupeen näpertämään itteäni ihmisen näköiseksi, ilta-aurinko paistaa nimittäin aika nätisti, ja menojalka vipattaa!
P.S ikävöin tätä tukkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti