maanantai 19. syyskuuta 2011

Ready to goSiis munhan piti taas postailla viime viikolla vaikka mistä, mutta sepä vähän sitten jäi, koska saatiin meidän talo myytyä! Sehän tarkotti käytännössä sitä, että ruvettiin sullomaan tavaroita äkkiä matkalaukkuihin, ja suuntaamaan Espanjaan.

koko omaisuuteni :(


kotona oli tosi nättiä noi vikat päivät..
Nacho kerkes vähän räjähtää pakkausoperaation aikana kun kukaan ei kerenny olla leikkaamassa ja harjaamassa turkkia. Vähän reppanan näköne.


Vähän tyhjää


tosi kuumana pakkaamassa


nyyyyyyh

Perjantaina roudattiin vanhempien kanssa itsemme ja kamamme mökille, ja oltiin siellä yks yö. Lauantaina Laura ja Jonttu heitti meidät Seinäjoen asemalle, josta napattiin juna Helsinkiin. Matka meni rennosti, osittain ehkä miedoista alkoholijuomista johtuen.

Oltiin sitten Helsingin lentokentän lähellä olevassa Cumuluksessa yötä. Oon muistaakseni joskus ollu samassa hotellissa myös Lauran kanssa, toi on ihan sellanen peruskiva paikka. Jouduin vaan olemaan porukoiden kanssa samassa hotellihuoneessa, mikä on outoa, plus iskä kuorsaa!
Välttämätön heiolenhotellinvessassa-kuva. Ja hieno tukka matkustamisen jäljiltä.

Aamulla mentiin bussilla Helsinki-Vantaan asemalle. Lento lähti 12:30, mutta kerettiin istuskella ja pyöriä kentällä pari tuntia ennen lähtöä.

reppana siellä pussissa! Oli kyllä tosi kiltisti koko matkan, ei vikissy missään vaiheessa.karpalolonkeroa kentän baarissa, plus isukki heiluu tuoppinsa kanssa taustalla
hattivatteja! Totesin että munkin täytyy hommata tollanen kotiin ja ripustaa siihen kaikki laukut.


nomnom

Kaikki mitä lennolle tarvitsen
Lento meni hyvin, ja tuntu menevän paljon nopeammin kun yleensä. Äitillä meni vaan välillä hermot lentoemäntiin, jotka oli hieman yksinkertaisia. Totesin myös, että koneessa alkoholi nousee paljon helpommin päähän. Iskä selitti jotain että ilman ohuus tai joku sellanen vaikuttaa siihen jopa niin voimakkaasti, että yks annos vastaa kahta lentokoneessa. Hups.
Heipäheeeei Suomitai esim. muutamat

hirveydestään kuuluisaa lentokoneruokaa. Tosin tällä kertaa oli kyllä paljon parempaa kun ennen, johtuen ehkä siitä että tällä kertaa siitä piti maksaa erikseen 10 euroa.


Home sweeeeeeeeeeeeet home


Malagan lentokenttä on nyt rempattu melkein kokonaan uusiksi, ja se on nykyään musta tosi hieno! Toivotaan vaan että en oo siellä ihan hukassa kun lähden käymään Suomessa :DOtsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, sillä hahaaa, mähän olen täällä jo!


semihieno hiekkalinna

Kävelin illalla kattomaan uutta koulua, ja näyttää tosi kivalta mestalta!Oon tosi innokas alottamaan postailun nyt paljon useammin kuin ennen, mutta koska kaikki nettijutut on vielä vähän vaiheessa täällä meidän kämpässä, pyydän teitä olemaan kärsivällisiä tässä alussa, mäkin yritän olla :D

3 kommenttia:

 1. ygh mulla meinas tirahtaa kyynel ku luin tän.... mulla on ikävä sua jo nyt ! tapetoitava seinät sun kuvilla :D
  ps. tullaan varmasti joonan kanssa sinne kyläilemään kuhan saa aikaseks ! :)

  VastaaPoista
 2. vooi marsu ! mulle tuli ihan surku, siellä sää nyt oot ! ja voi vitsi mua nauratti tuo koira :D mun suunnitelmissa on nyt teidän talonvaltaus uusista asukkaista huolimatta ! ootan vaan lauantaihin että voitan lotossa ! Have fun, ja kerro kaikki koulusta !

  VastaaPoista
 3. Emmi: No niin on mullakin sua! :( Raahaatte tosiaankin Joonan kanssa peppunne tänne heti kun vaan mahdollista!

  Laura: Joo napero oli vähän kulkukoiran näkönen :'D Joo kyllä se olis paras vaihtoehto että se olis kuitenkin sinun omistuksessa, niin pääsis sivurakennukseen juhlimaan aina kun tulee saarijärvelle käymään :D Ja joo, minä täällä innoissani kirjottelen :)

  VastaaPoista