tiistai 20. syyskuuta 2011

Loves it

Tänään oli toka päivä koulussa, ja saatiin meidän siveltimet! Koko päivä kymmenestä puoli neljään menikin sitten siinä kun näperreltiin niitä ja opettaja luennoi että millä tehdään mitäkin. Loppupäivästä tosin koululle ilmesty pari toimittajaa ottamaan meistä kuvia, mistä meille ei kerrottu mitään ennakkoon, joten törötettiin niissä kuvissa naama punasena ja hiukset lätässä koulupäivän jäljiltä, jee. En halua ikinä nähdä niitä kuvia, kuolen häpeään.


Mutta niin, tässä nämä mamin murut nyt on! 30 kappaletta aivan ihania, kunnollisia siveltimiä. Näillä meikkaaminen on täysin erilaista verrattuna joihinkin viiden euron markettisiveltimiin. Näillä kun meikkaa niin alkaa soimaan hoosianna päässä.

5 kommenttia:

 1. heaahah nice, tokan päivän siveltimet :DDD me ei olla viel ees tilattu vissii ja ollaa oltu tuolla yli kk..

  VastaaPoista
 2. hahaha voi ei :DD no mut toisaalta, tää koulu kestää vaan 3 kuukautta ja meille opetetaan yhtä paljon asiaa kun monissa vuoden kestävissä koulutuksissa, joten kaikki tapahtuu aika nopeesti! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi!
  http://goodluckbitch.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. wtf! kolme kuukautta ? :DD sick!

  VastaaPoista
 5. no älä :D ollaan tässä vaiheessa käyty jo värioppi, tuoteoppi, kasvojenpiirteet ja niihin kuuluvat meikit, 3D-kuvauspohja, 3D-silmämeikki, 3D-huulet, normaali meikkipohja, klassinen silmämeikki, ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu, ripsipermanentti, ja karvanpoisto sokerilla. ja täällä on oltu se kuukaus.. :D:D nopeesti mennään

  VastaaPoista