tiistai 23. elokuuta 2011

vihaanmuuttamista.JPGJa tämän takia inhoan tätä pakkaamisoperaatiota! Täällä vallitsee pienimuotoinen kaaos. Kahdeksan vuoden aikana kertyy näköjään aika paljon tavaraa kaappejen pohjalle. Oon löytäny vaikka mitä krääsää laatikoista, enkä edes muista että mistä näitä on tänne alunperinkään ilmestynyt. Oon myös joutunut tekemään paljon sydäntäriipiviä eliminointeja. Esimerkiksi eräs pinkin maalipurkin räjähdyksen urhiksi kuviksentunnilla joutunut nahkainen merkkilaukku lensi just äsken kylmästi jätesäkkiin. Oon vaan piilottanut sen tuonne vaatehuoneen perälle ja aatellut aina siihen törmätässäni että "no kyllä se maali jollain irtoaa, puhdistan sen joku päivä". Ja vitut koskaan puhdistanut.

Sanoin jo muistaakseni joskus aiemmin että en aio ottaa paljon tavaraa mukaan Espanjaan, mutta kun keskustelin eilen isukin kanssa, niin tajusin vasta että mitä se oikeasti tarkoittaa. Täältä ei lähde muuttokuormaa ollenkaan. Selvennykseksi niille ketkä ei ole reissaillut lentokoneella: Lentokoneeseen ei saa ottaa ihan vapaasti kuinka paljon tavaraa vaan. Painorajoitukset vaihtelee lentoyhtiöittäin, mutta keskimäärin sallittu matkatavaroiden yhteispaino per matkustaja on noin 35 kiloa. Ottaen huomioon että pelkkä tyhjä (kova, koska kankaisissa tavarat särkyy ja litistyy!) matkalaukku painaa jo jonkin verran, se ei ole mitenkään hirveästi. Käytännössä siis koko mun omaisuus tulee mahtumaan yhteen matkalaukkuun. Siinä onkin sitten vähän karsimista.

Sen lisäksi että tää koko talo on kaaoksen vallassa, niin täytyy myöntää että niin taitaa myös olla tämän tytön pääkoppa! Oon pyöriny tornadona (aiheuttaen ehkä enemmän lisää kaaosta kun selkeyttä) täällä kämpässä nää päivät, meikittömänä, kotivaatteissa, kahvikuppi kädessä (en edes juo yleensä kahvia, mutta nyt on pakko, koska kunnon yöunille ei ole aikaa), ja päässä järkyttävä, pörröinen pikkumyynuttura, josta harottaa joka ilmansuunnassa leijuvia irtonaisia hiussuortuvia. Näytän siis käytännössä järkeni menettäneeltä, mutta ei se mitään. Tuntuu että oon unohtanut täysin elossaoloni, koska oon poistunut talosta oikeastaan vaan nopeasti lenkille.

Mutta kyllä tää tästä, yritän vaan suunnata mielessäni itteni jo valmiiksi tästä pahvilaatikkolandiasta palmulandiaan!

4 kommenttia:

  1. Miun tullee sua ikävä närsikkä ♥ )-':

    VastaaPoista
  2. Niin munkin sua kulti <3 Täytyy hei nähtäillä tässä vielä ennenkun häivyn!

    VastaaPoista
  3. Joo ! ♥ Voitais vaikka käydä kahvilla kardemummassa tai jotain (-: Ilmotat vaan jonkun päivän kun kerkeet ♥

    VastaaPoista