keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ode to the bouncer

Syvimmät pahoitteluni tästä välikuolemasta, muuttaminen on stressaavampaa ja aikaavievämpää kuin muistelinkaan! Pian on kimpsut ja kampsut koossa, ja lentokoneen nokka kohti aurinkoisempia maisemia. Valitettavasti en uskalla luvata mitään jokapäiväistä blogipostaustahtia vieläkään, sillä muuttohäslinki on kyllä pahasti kesken. Koitan kuitenkin löytää aikaa muistuttaa täälläkin elossaolemisestani silloin tällöin keskellä tätä pakkaamisrumbaa. Ja lohdutukseksi täytyy muistuttaa, että Espanjan uusissa kuvioista riittää varmasti postailtavaa runsaasti ja usein, kunhan saan ensin takamukseni sinne asti roudattua! :)Jyväskylässä oli rallit tuossa muutama viikko sitten, joten rallilauantaina minä, Melissa ja Niksu ajeltiin bussilla sinne, ja loisittiin Niksun isoveljen kämpillä. Arvatenkin kukaan meistä ei ole ihan niitä ykkösluokan rallifaneja, joten ei me itse sinne rallipätkille menty ollenkaan. Rallit on vaan hyvä ajankohta lähteä Jyväskylään juhlimaan, kun porukkaa on paljon liikenteessä.Niksu!

Mentiin heti Niksun isoveljen luokse laittautumaan ja alottelemaan, pelattiin juomapeliä ja minä ja Melissa vaihdettiin asuja noin viisikymmentä kertaa. Kun me lopulta oltiin valmiita, lähdettiin Memphikseen syömään. Tai no minä join ihan jumalaisen mustikkamojiton, ja Melissa ja Niksu söi. Okei, kyllä me sitten päädyttiin kaikki tilaamaan jotain sellasia friteerattuja kana-mozzarella-sesamitikkuja... Törmättiin siellä myös joihinkin kavereihin.


Melissa ja juomapeliäää

Keskustassa oli ihan järjettömästi porukkaa, ja meille tuli suuri ongelma nimeltään baarin valinta. Alunperin meidän piti mennä Gigglin Marliniin, koska se on paras paikka mitä Jyväskylässä on. Valitettavasti kuitenkin valtaosa rallikansasta oli mun kanssa samaa mieltä, joten jono Giggliniin oli ihan järjetön. Soitin Joonalle, ja mentiin moikkaamaan kaikkia Saarijärveläisiä hetkeksi kirkkopuistoon, ja lipittämään meidän omia juomia. Lopulta päädyttiin sitten Senssiin, vaikka muistan luvanneeni etten astu niistä ovista enää ikinä sisään käytyäni siellä sen ensimmäisen kerran.

Pörröpää, ja Melissan mekko jota en kylläkään lopulta laittanut päälle

Okei, mun on pakko perua niitä sanoja vähän takaisin, koska mulla oli Senssissä ihan helvetin hauskaa. Oon tosin todennut, että oikealla asenteella ja oikealla seuralla missä tahansa on hauskaa. Tosi paljon tuttuja oli samassa paikassa, ja tuli tanssittua villisti pilkkuun asti lähes tauotta, lukuunottamatta muutamaa tequilashottia sun muuta aina välissä.

No se juomapuolihomma meni multa sitten ilmeisesti vähän yli siinä loppuillasta, sillä en muista yhtään mitään paluumatkasta Niksun isoveljen luokse. Onneksi mulla oli Melli ja Niksu pitämässä musta huolta, ja selvisin omin jaloin turvallisesti nukkumaan ilman sen suurempia komplikaatioita. Mitä nyt tuli ilmeisesti vähän pöllittyä viattoman miehen kalja laukkuun (en edes juo kaljaa), nukahdettua taksijonoon, nukahdettua myös keskellä siltaa jollekkin lepopaikalle, pyrittyä uimaan tuntemattomien mieshenkilöiden kanssa jne..........


Ilmeisesti alkoholi houkutteli esiin uskomattoman lahjakkaan valokuvaajapuolen minussa, sillä mun järkkäri oli seuraavana aamuna täynnä näinkin taiteellisia otoksia. -__-;

No, sitä se tequila teettää. Mielettömän hauskaa oli joka tapauksessa, vaikka darra olikin seuraavana päivänä aika epämiellyttävä matkakumppani junassa Vaasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti