torstai 23. kesäkuuta 2011

Scary monsters and nice sprites

hei musut, tässä tulee pikapäivitys koska pitäis olla tällä hetkellä pakkaamassaaa!
Lähetään nimittäin huomenna Tahkolle feat Veera, Lauri, Olli, Heikkinen, Enni, Mikko ja Matsoni. En oo koskaan ennen ollu Tahkovuorilla jussina, toivottavasti siellä on hyvä meno, tai edes parempi kun täällä. Tosin saadaan kyllä varmaan keskenämmekin hyvät bileet aikaan vaikka muuten meno oliskin siellä ihan lame.

Vuokrattiin tämännäkönen loma-asunto paikan päältä, 300 metrin päästä rinnebaareista ja muista meiningeistä:
Ei siis mikään luksuslinna, mutta ei mikään mummonmökkikään! Just meille sopiva ja söpö majapaikka.


Eli wohooo, Tahkon juhannus 2011, here we come!Eilen kävin Studio P&K:ssa ottamassa rakennekynnet. Operaatio maksoi 82 euroa ja kesti parisen tuntia. Oon tosi tyytyväinen, ja näin kahden päivän kokemuksella musta tuntuu siltä, etten halua olla ilman näitä enää ikinä! Näihin tottuu tosi helposti, ja on tosi tukevasti kiinni, joten näitä voi käyttää ihan yhtälailla työkaluina kun omiakin kynsiä mm. lian pois rapsuttamiseen ja pakkauksien avaamiseen. Ei siis ainakaan vielä mitään suurempia vaikeuksia. Päätin ottaa ihan vaan ranskalaisen manikyyrin ilman mitään tilpehöörejä, vaikka mua yritettiin hirveesti houkuttaa kaikilla ihanilla timanteilla ja glitterjutuilla. Nää on klassiset, nätit, ja sopii kaikkien vaatteitten kanssa toisin kun jotkut värilliset kynnet. Ja näitähän voi siis itse toki lakkailla ja koristella kuten omiakin kynsiä, kunhan vaan muistaa käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta. Tää ranskalainen manikyyri on rakennettu ton päälimmäisen läpinäkyvän geelikerroksen alle, joten jos lakkailen näitä ja poistan sitten lakat, niin alta paljastuu tämä ranskalainen manikyyri, sitä ei tarvitse uudelleen ruveta väkertämään. Helppoa!


Mutta minäpä alan tosiaan nyt pakkailemaan vielä huomista varten, postailen viikonlopun kuulumisia kun oon kotiutunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti