torstai 5. toukokuuta 2011

ThereTässä pari päivää sitten äiti bongas etuovi.comista sen mielestä kivan mummonmökin jostain pikkukylästä lähellä Tamperetta.
Tarkoitus tälle mökille olis se, että saatais ensinäänkin raijattua joitain näitä antiikkikalusteita meidän nykyisestä kämpästä turvaan, kun niitä ei tosiaankaan Espanjaan olla ottamassa. Sen lisäks mietittiin että olis hyvä olla joku asunto myös Suomessa, jossa voitais majailla kun tullaan käymään täällä kesällä ja esim. jouluna.

Tänään lähettiin sitten mamin ja papin kanssa tsekkailemaan tuota potentiaalista hökkeliä. Hökkelihän se olikin. Talo oli ihan rähjänä, seiniä oli hyvin vähän paikallaan jne. MUTTA se ei ole ihan toivoton tapaus, vaan tavallaan aika söpö, jos osaa käyttää mielikuvitusta. Nimittäin remontoimalla siitä sais aivan ihanan! Joten ei olla vielä päätetty että otetaanko sitä vai ei.

Meidän perheessä kaikki asiat päätetään näin: Ostetaan paljon hyvää punaviiniä, ja istutaan ruokasalin pöytään neuvottelemaan. Neuvottelu jatkuu yleensä yömyöhään, niin kauan että päätös saadaan tehtyä/viini on loppu/neuvottelijat ovat liian alkoholisoituneita neuvottelemaan enää. Sitten mennään nukkumaan, ja jos päätös vaikuttaa edelleen hyvältä aamulla, se toteutetaan. Jos päätöstä ei tullut/se vaikuttaa selvänä ajateltuna ihan järjettömältä, ostetaan lisää punaviiniä ja neuvottelut jatkuvat. Tällä järjestelmällä ollaan toteutettu oikeastaan kaikki radikaalit päätökset, mm lähiaikoina: Kämpän vuokraaminen Espanjasta, avoauton ostaminen Espanjaan,koiran ostaminen Espanjasta ja tuominen Suomeen, toisen avoauton ostaminen Suomeen(tätä en edelleenkään ymmärrä että miksi, täällähän on niin vähän aikaa vuodesta lämmin..), muuttaminen lopullisesti Espanjaan... Jokainen näistä päätöksistä ollaan yhdessä illassa saatu päätettyä. Kaverit on aina ihan hämmästyneitä, kun töksäytän niille yhtäkkiä jotain "muutetaan Espanjaan, päätettiin tossa eilen.", ilman että oltaisiin koskaan aiemmin edes harkittu mitään sellaista :D


Tämän näköisenä poistuin tänään ulkomaailmaan:Päivän meikki:


Yläkerrassa juodaan siis edelleen punaviiniä, päätös on kallistumassa tällä hetkellä ostamisen puoleen.

Matti, eli hajamielinen mutta ihana työnantajani leipomosta soitti äsken (kyllä hän soittelee aina ihan kummallisina kellonaikoina), ja kysyi huomenna töihin "sitten kun pääset koulusta". Ei se vaan vieläkään muista ettei mulla ole enää koulua.. Olin jo avaamassa suutani ja möläyttämässä että eihän mulla ole enää koulua, mutta sitten ymmärsin että pitkään nukkuminen ei toisaalta tekis yhtään pahaa, joten mumisin vaan hunajamelonia suu täynnä että "joo, pääsen kaheltatoista." :D hieman olen laiskimus.

6 kommenttia:

 1. My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera".

  CLICK PHOTOSPHERA

  Greetings from Italy

  Marlow

  VastaaPoista
 2. haha mahtava tapa tehdä päätöksiä :DD sovitte espanjaan vallan mainiosti :D olisko mahdollista saada yhtään selvempiä ja yhtä hyvälaatuisia kuvia susta kun tuo meikkikuva ? :)

  VastaaPoista
 3. Joo niin mekin ollaan todettu että sovitaan sinne paljon paremmin kuin Suomeen :D
  Nokun mä en tajua että minkä takia osa kuvista on noin epäselviä ja osa taas tollasia normaaleja vaikka sama kamera ja muokkausohjelma.. Ja kun tässäkin tuo asukuva on ihan mössöä, mutta kun siitä klikkaa niin se on ihan sellanen normaali.

  VastaaPoista
 4. hahaaaa, sainpas korjattua! Tästedes kuvat ovat aina isompia ja parempilaatuisia, jee :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon sitä mieltä, että juuri noin ne päätökset kuuluukin tehdä! Mitä turhaan jahnuttamaan ja jahkailemaan! Kyllä siihen yksi ilta riittää :)

  VastaaPoista