tiistai 24. toukokuuta 2011

Grab somebody sexy, tell 'em heyAamulla olin erittäin jeejee, koska mun tilaukset sekä Pretty.fi:stä ja Rapunzel of Swedeniltä tuli!Pretty.fi:n pakkauksessa oli St.Moriz itseruskettava mousse. Vaikka aiemmin ilmoitin, että olen omaan mömmörusketusrutiiniini tyytyväinen, en mitenkään voinut vastustaa kiusausta kokeilla tätä, kun jostain syystä tämän tuotteen nimi pöllähtää naamalleni vähintään kerran päivässä selaillessani blogeja sun muita. Se selvästikin kutsuu minua luokseen!Tästä tuotteesta lupaillaan, että se ei haise itseruskettavalle, kuivuu nopeasti, kestää kauan, ja antaa tasaisen ja luonnollisen värisen rusketuksen. Testaan tänään suihkun jälkeen tätä, täytyy pestä ja kuoria iho ensin. Oon tehny itselleni nyt sellaisen sotasuunnitelman, että laitan ensin pohjalle tavallisen kosteusvoiteen, ja annan sen imeytyä kunnolla. Sitten laitan päälle Doven vähän itseruskettavaa sisältävää Summer Glow-kosteusvoidetta, ja levitän heti sen laittamisen jälkeen tuon rusketusmömmön sen päälle. Tämä siksi, että joissain arvosteluissa sanotaan, että tuo kuivuu vähän liiankin nopeasti, ja vaikeuttaa siten levittämistä tasaisesti. No, katsotaan. Kerron huomenna tai myöhemmin että mitä tykkään. Pullo maksoi 7,90 euroa joten on tämä nyt ainakin kokeilun arvoinen.

Rapunzelilta tuli mitäs muutakaan, kun uudet hiukset! Vihdoin uusi kuontalo, aaah. Mulla on tällä hetkellä klipsit, jotka ovat hyvin, hyvin kuolleet. Ne on ihan karheat ja ohuet ja yäk. Oon muistaakseni kolmet tai neljät klipsipidennykset käyttäny loppuun, sitä ennen pidin tosi kauan sinettejä. Ensimmäiset pidennykset oli ompelutekniikalla tehdyt, ja aion nyt palata tähän menetelmään. Tilasin siis netistä tota tavallista 50 sentin hiusnauhaa jossa ei ole mitään kiinnitysjuttuja. Salla tulee laittamaan ylihuomenna nää mun päähän, eli tonne hiuksiin tehdään poikittaisia ohuita ranskanlettejä joihin sitten tota hiusnauhaa ommellaan normaalilla neulalla ja langalla. Kestää hyvänä puolestatoista pariin kuukauteen, riippuen kuinka paljon niitä repii ja riuhtoo. Sitten se letti alkaa löystyä, ja kiinnitys pitää tehdä uudelleen.Rapunzelin hiusväri 12 mätsää hyvin Garnierin 100% color 6.30 (tummanvaalea kulta) värin kanssa, ainakin minun hiuksissa siis.En kerenny aamulla näpertelemään näitä uusia juttuja kauaa, sillä lähettiin jälleen äitin kanssa shoppailemaan, tällä kertaa sinne Jyväskylän keskustaan. Nyt löytyi jopa mekkokin ylioppilasjuhliin! En näytä sitä tosin vielä, koska huomenna käväisen ompelijalla viemässä sen lyhennettäväksi, koska sen helma on mun mielestä liian pitkä.
Ostettiin myös se ylioppilaslakki, ja maailman söpöimmät paljettikorkkarit juhliin.Mukaan tarttui myös Fred Perryn tavalliset mustat kävelykengät, koska mulla ei oikeastaan ole mitään tollasia neutraaleja, paitsi converset jotka alkaa olla jo aika rähjäiset.Ostin kanssa lisää tuota Tigi Rockaholicin Dirty Secret-kuivashampoota, josta hehkutinkin jo aiemmin.Tämä on muuten ihan parasta kahvia. Omnom. Tunsin sitäpaitsi itseni niin LA-julkkikseksi kipitellessäni korkokengissä tuo kourassa pitkin Jyväskylän katuja. Ympäristö oli vaan väärä :(

14 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi, ihanat värit ja hyvät kuvat. Saatan jatkossakin piipahtaa täällä ja joskus ihan alkaa lukeakin :)

  Jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat korkkarit ja toi väri on söpö :)

  VastaaPoista
 3. Lil: Kiitos paljon! Kiva jos tykkäät :)
  Neph: Mäkin tykästyin noihin kenkiin tosi paljon, ja ne on vielä ihmeen hyvät jalassa! Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Oi, noi Fred Perryn kengät on übersöpöt! Ja mulla on btw samaista kuivashampoota. Kuivashampoo on pelastanut mun elämän, kun ei joka päivä jaksa hiuksia pestä :--D

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ne on kyllä kivat :)
  Joo toi kuivashampoo on niin addiktoivaa, ihan paras tuote ikinä!

  VastaaPoista
 6. Kerro sit oliko hyvä itseruskettava! :)

  VastaaPoista
 7. Eveliina: Ehdottomasti, teen tänään vielä vähän testailuja ja luultavasti huomenissa jo postailen tänne että mitä tykkäsin :)

  Alina: Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. sul on ihana blogi ! täytyypi liittyä lukijaks :)

  VastaaPoista
 9. ihanat noi fred perryn kengät! :>

  VastaaPoista
 10. Ihanat noi kummatkin kengät! Ja noi Starbucks kahvit on niiin hyviä (;

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) Joo niin on, parempaa kahvia ei voi ees olla!

  VastaaPoista