lauantai 2. huhtikuuta 2011

Review: d.j.v beautenizer Fiberwig LX mascara

Kävin eilen äitin kanssa shoppailemassa, ja aion myöhemmin postailla ostoksistani enemmän, kunhan saan itteni ihmisen näköiseksi ja huoneen raivattua, ehheh

Halusin kuitenkin tehdä erillisen jutun yhdestä tuotteesta jonka olin jo ennen lähtöä päättänyt käydä noutamassa Kicksiltä. Fiberwigin ripsiväri on ollu mun lemppari jo pitkään, ja sain tietää että tuotteesta on tullut uusi versio, joten olihan sitä pakko päästä testailemaan. En ole ihan varma että pidentääkö tämä ripsiväri sen enempää kuin se vanhempi versio, mutta ainakin puteli on kivemman näköinen!
Tuote on siis nimeltään d.j.v beautenizer Fiberwig LX ja hintaa tällä namilla on Kicksissä 22,90 euroa.Tässä vähän plussia ja miinuksia:

+ Paras ripsiväri johon olen tähän mennessä törmännyt!

+ Ainoa tuote jolla ripsiä saa ihan konkreettisesti pidennettyä

+ Toimii myös arkiripsarina kevyempään lookkiin jos levittää vain yhden kerroksen

+ Ihanteellinen pestä pois: järjetöntä hankaamista tai silmiä ärsyttäviä meikinpesuaineita ei tarvita. Tuote lähtee pois pelkällä lämpimällä vedellä siisteinä kokkareina, ilman kaikille tuttua panda-efektiä!

+ Uudistuneessa versiossa erityisen helppokäyttöinen harja

+ Helposti levittyvä koostumus

+ Ei varise poskille päivän mittaan

+ Kuivuu nopeasti


- ­Ripsien pidentäminen vaatii useita kerroksia, eli siis aikaa ja vaivaa

- Ripsivärissä on kuituhaituvia, jotka silmään joutuessaan kutittavat ärsyttävästi

- Jos innostuu pidentelemään ripsiään liikaa, kaikenlaiset klönttiset/koukkupäiset/eri ilmansuuntiin sojottavat/haaroittuvat kummajaisripset ovat mahdollisia, samoin kuin perinteinen hämähäkinjalka-pissistyyli.


Lopuksi vielä kuva, jossa oikeanpuoleisessa silmässä on IsaDoran Wigwham Heavy Lashes-ripsiväriä (joka sekin on hyvä tuote) ja toisessa tämä Fiberwigin ripsari. Kuvassa ero ei välttämättä ole kovin selkeä, mutta luonnossa on kyllä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti