tiistai 8. maaliskuuta 2011

I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You

Tsädääm, tässä vähän asukuvia eiliseltä!tässäpäs näkyy myös vähän arkimeikkiä!
Halusin hirveästi tollasen superohuen pannan päähän (onnistun aina ostamaan liian paksuja pantoja ja sitten ne näyttää ihan idiootilta mun päässä), joten letitin sitten itse tollasen nauhan ja solmin sen kiinni mustaan kuminauhaan joka on tuolla niskassa, että se pysyy päässä!

Näpersin myös aikani kuluksi kynsiini timantteja joita mulla on ihan tajuton määrä kaapissa käyttämättöminä. Oon ihan mahdottoman kömpelö tekemään mitään kynsilleni, mikä on ihan uskomaton sääli. Haluaisin pitää kokoajan nättejä kynsiä kaikenlaisilla kivoilla virityksillä, mutta taidot (ja hermot) ei vaan yksinkertaisesti riitä. Nytkin päädyin ihan yksinkertaiseen ratkaisuun, eli lakkasin koko kynnen IsaDoran wonder nail 601-creamy nude -kynsilakalla, toki käyttäen ensin Nails inc.:in pohjustuslakkaa alla, ja saman sarjan väritöntä päällystyslakkaa viimeistelyyn timanttien liimaamisen jälkeen. Strassit liimasin kynsiliimalla, koska sillä ainakin ne pysyy!

Kynsistä puheenollen, löysin käsilaukun pohjalta kokonaiset neljä täysin terrorisoitua kynnenpäätä geelikynsieni jäljiltä, jotka olin näköjään jostain tuntemattomasta syystä sinne laukkuun varastoinut abiristeilyllä.. Kaikki kymmenen sain siis taidokkaasti riehuttua irti saman illan aikana! Voin luvata että nuo Veeran näpertelemät kynnet OLI kyllä alunperin todella upeat (enkä niistä ymmärtänyt tietenkään ottaa ajoissa kuvaa..) vaikka näyttääkin aika karulta tässä kuvassa.. Tuota kultaglitteriä oli siis täysin peittävästi ja tasaisesti jokaisen kynnen päässä, ja melkein jokaisessa kynnessä oli pari timanttia.
Huomenna on ihan mahtava päivä, sillä on Laurin synttärit, ja lähetään Jyväskylään Giggling Marliniin bailaamaan! Näillä näkymin Tupu on kuskina, ja minä, Veera, Lauri ja Mikko lähdetään kyytiin. Multa loppuu onneks huomenna kymmeneltä koulu, joten kerkeän valmistautua illan koettelemuksiin kunnolla! Vaatteiden valinta tulee olemaan erittäin haasteellista, en ees uskalla ajatella vielä.. Ja mulla on tosiaan torstaina koulua! Se on sitten eri asia että selviänkö sinne todellisuudessa.

1 kommentti: