tiistai 1. maaliskuuta 2011

Everybody's starry eyed


Eli muutama onkin jo pyydellyt meikkitutorialia mun omasta meikistä, ja nyt sain vihdoin aikaseksi tämän tekemisen! Tää ei siis ole mun arkimeikki (se mitä käytän koulussa, käydessä kaupassa jne.) vaan enemmänkin se jota käytän viikonloppuisin, mutta koska lähes kaikissa kuvissa mulla on nämä meikit, niin oletan että nimenomaan tästä meikistä ollaan pyydetty tekemään tutorial. (Niitä postailuideoita saa edelleenkin heitellä formspringissä tai missävaan!)

Päätin että en selitä tähän muutakun silmämeikin, sillä tästä tulis muuten niin pitkä. Tässä kuitenkin lähtökohta pohjustuksen jälkeen, minä hehkeänä ehehSitten asiaan. Levitän ensin Too Facedin Shadow Insurance- silmämeikinpohjustusvoidetta koko luomelle kulmakarvoihin asti. Piirrän kulmat Christian Diorin Jazzclub 001 Smoky Jazz-paletista löytyvällä kulmavärillä käyttäen apuna rajauspensseliä, koska kulmani ovat ohuet. Taputtelen sormin samasta paletista löytyvää helmiäisvalkoista luomiväriä koko luomelle, sekä silmän sisäkulman ulkopuolelle. Lisään sormin hieman Too Facedin Glamazon-luomiväriä silmän sisänurkkaan.

Laitan sivellintä apuna käyttäen Too Facedin pronssinväristä Socialite-luomiväriä luomen keskiosaan ja häivytän värin ulkonurkkaan ja luomivaon yläpuolelle. Levitän siveltimellä Too Facedin ruskeaa Full Frontal-luomiväriä luomivakoon noin silmän keskiosaan saakka. Laitan ruskeaa luomiväriä ohuella siveltimellä myös alaluomelle. Häivytän hyvin puhtaalla siveltimellä ja lisään hieman mustaa luomiväriä luomivakoon tarvittaessa.

Piirrän rajauksen yläluomelle Rimmelin Exaggerate-eyelinerillä. Teen paksun cateye-rajauksen reilusti silmän ulkonurkan ohi. Laitan Project professionalin 02 Mat Black-luomiväriä alaluomelle eyelineristä lähtien alaluomen puoliväliin saakka.

Taivutan ripset ja levitän reilusti IsaDoran Wigwham-ripsiväriä sekä ylä- että alaripsille, ja lisään tekoripset tarvittaessa.

Tadaa!

4 kommenttia:

 1. Vau, ihan älyttömän kaunis ja näyttävä meikki! Oon ihan kateellinen kun osaat meikata noin + sulla on noin nätit silmät. Pistän blogis kirjanmerkkeihin!

  VastaaPoista
 2. voi kiiitos paljon! :) Tekninen taito meikkaamisessa ei ehkä ole vielä ihan niin hyvä kun mitä se voisi olla, mutta innostusta löytyy sitäkin enemmän! :D Onneksi suuntana on lukion jälkeen maskeeraajakoulu, siellähän sitä oppii :)

  VastaaPoista
 3. Meikkaat tosi nätisti :)

  http://enninkengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista