tiistai 1. maaliskuuta 2011

CarapherneliaHuhhuh, vihdoin takaisin bloggailun pariin. Pahoittelen suuresti postailujen tyrehtymistä! Perustelen poissaoloni hirveällä hässäkällä, joka syntyi penkkareista, abiristeilystä (näistä teen poistausta myöhemmin), risteilyn jälkeisestä sairastumisesta ja oleellisimmin vanhempieni päätöksestä myydä talo kesän jälkeen ja muuttaa Espanjaan!

Itse päätin että aion lähteä mukaan, vuokrata oman kerrostalokämpän rannasta ja mennä yksityiseen maskeeraajakouluun kolmeksi kuukaudeksi! Jipiii :)

Porukat on todella impulsiivisia, ja näinkin isot päätökset tehdään usein ruokapöydässä parin viinilasin jälkeen, kuten tälläkin kertaa. Nytkin meillä häärää ilmeisesti Virolainen pariskunta joka ostaa meidän antiikkihuonekaluja... Me nimittäin päätettiin, että mitään huonekaluja tai muutakaan krääsää ei viedä Espanjaan. Vähän ahdistavaa myydä pois tavaroita, jotka on ollu meillä koko pienen elämäni ajan, mutta toisaalta uusi alku puhtaalta pöydältä kuulostaa ihan mahtavalta! Itsekin päätin, että en vie esimerkiksi vaatteitani (kyllä tietenkin vien sen verran mitä matkalaukkuun mahtuu, ettei ensimmäisenä tarvitse mennä ostamaan vaatteita) mukana ollenkaan. Täytyy keksiä joku hieno suunnitelma miten myyn kaiken.

Eilen marssin tyytyväisenä hammaslääkäriin, koska luulin että kyseessä on vain joku normaali tarkastus. Sain kuitenkin vasta tuolissa maatessani tietää, että multa poistetaan viisaudenhammas! Nyt on koko leuka ihan helvetin kipeä, ja hengailen täällä kipulääkehöyryissäni, enkä uskalla syödä. :<<

Tänään käväisin kaverin kanssa kahvilla, ja juteltiin vähän mun hiuksista (Salla on parturi-kampaajaopiskelija). Suunnittelin tekeväni vähän muutoksia, ja iskeä pään täyteen ihan ohuita vaaleita ja tummia raitoja. Vähän tämäntyylistä olin aatellu:

(kuva weheartit.com)

Käväistiin myös kaupassa, ja mukaan tarttui nämä kaksi:


Eli:
- Rimmelin Colour Rush- luomiväritrio sävyssä 621 Orion. Hintaa tällä oli 5,74 euroa, ja menee ehdottomasti tarpeeseen, sillä GOSHin Q 22 Driftwood-luomivärinelikon olemattomaksi kuluttua mun luonnollisten ruskeasävyisten luomivärien tilanne on tosi huono.
- Schwarzkopf GLISSin Liquid silk gloss-hoitosuihke. Tämä maksoi 5,99, joten lähti mukaan, vaikka ei ihan ollut se tuote mitä etsin. Metsästin nimittäin sellaista kiiltosuihketta joka sais olla ihan sellanen öljyinen. Paras apu nimittäin karheille hiustenpidennyksille! (Omat hiukset saa tällä kyllä vaan rasvaisen näköisiksi!) TIGI Bed Headin Brunette Goddes shine spray on ainakin ihan mahtava (niin kauan kun sitä kerkesin käyttää, ennenkuin korkki avautui mun koululaukussa ja koko öljylitku valui mun koulukirjoille ja sai ne haisemaan kivasti toffeelta..), mutta yritän nyt etsiä jonkun vastaavan tuotteen halvemmalla. Salla lupaili onneksi kiikuttaa mulle koulultaan alennushintaan jonkun litkun jota kehui toimivaksi! Suihkuttelin tätä ostamaani hoitosuihketta äsken pidennyksiin, ja kyllä näistä tuli ainakin vähän sileämmät ja kiiltävämmät.

Tämä ilta menee ilmeisesti siivoillessa, sillä huomenna joku perhe tulee kattomaan tätä asuntoa! Pitää olla siis huone edustuskunnossa ^^

2 kommenttia:

  1. Noita vaatteitahan vois aina laittaa vaikka tänne huutokauppaan (tai miksei suoraan myyntiinkin), teet vaikka postauksen kuvineen myytävistä tuotteista ja hintoja (; Täällä vois olla yks eeeerittäin kiinnostunut!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä hyvä idea, jos potentiaalisia ostajia ilmenee enemmänkin niin voisin kyllä ehdottomasti toteuttaa :)

    VastaaPoista